Пт
03.05.2024
07:16
Вітаю Вас Гість
RSS
 


Головна Реєстрація Вхід
»
МЕНЮ веб-порталу

Інтерактивне ШМО

КОРИСНО







Нарадчий куточок
Чи потрібні ШМО вчителів?

Всього відповідей: 127

І ми під рукою

Код нашої кнопочки

Впевнені, один в полі не воїн. Пишіть нам і обмінюємось банерами. Раді співпраці!


Календар
«  Квітень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Головна » 2016 » Квітень » 25 » ЯРМАРОК Відчуймо Україну на смак
00:53
ЯРМАРОК Відчуймо Україну на смак

 

Всешкільний краєзнавчий ярмарок «Україна – щедрий край»

Щоб родила щедро нива

Щоб у хаті все, як слід

Щоб довіку був щасливий

Український славний рід!

 З давніх-давен линули по світу слова про Україну - рідний край, чарівна сторона, про щирий і працьовитий  народ, про її лани широкі, гаї зелені, про тихі ріки та озера.

В осінню теплу пору - багату і щедру на добро садів, городів, полів і лісів, було зібрано і завезено в двори, сховано в комори, льохи і клуні… Так люди збирались на великий осінній ярмарок, щоб продати надлишки виробленої продукції, обміняти на інший товар та й навіть «людей подивитись, себе показати», похвалитися вирощеними овочами, фруктами, зерновими культурами, медом, хлібом, гончарними і ткацькими виробами.

Єдиний колектив Криворізької загальноосвітньої школи І – ІІІ ступенів № 44 вирішив продовжити цю традицію проведенням пізнавально-розважального ярмарку дарів осені «Україна – щедрий край». Кожний творчий батьківсько-учнівський класний колектив школи за жеребкуванням отримали один із регіонів України, який необхідно було дослідити і презентувати на всешкільному ярмарку. 

Тож всі ми не гаяли часу, і разом відправилися у віртуальну мандрівку славнозвісними куточками нашої країни: пізнали традиції Східної України, гостинно нас зустріли Західні регіони, насолодились теплотою Півдня, не залишили нас байдужими і північні райони нашої великої Батьківщини. Козацькі забави та страви представляли козачата 1 класу, Київщину з легендарним минулим презентували учні 2 класу, традиціями морського регіону Одещини поділились учні 6 класу, учні 3 і 4 класів знайомили із звичаями та традиційними стравами Кіровоградщини та Житомирщини, учні 7 - 10 класів представляли відповідно Дніпропетровщину, Закарпаття, Донщину та Полтавщину…    

І чого там тільки не було на нашій Українській ярмармарці…

P.S. Висловлюється подяка всім небайдужим, активним та ініціативним батькам 1 - 10 класів, особлива подяка за допомогу в організації та підготовці до ярмарку батьківській громадськості 1, 2, 3 та 5 класів. 

 

З повагою, класні керівники.

Категорія: Яскраві події та наші досягнення | Переглядів: 756 | Додав: Зінуля | Теги: ярмарок
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ДИСТАНЦІЙНА ШКОЛА

Афоризм дня

Всім, доброго дня

Онлайн всього: 1
Наших гостей: 1
Користувачів: 0

Зареєструватись
E-mail:
Пароль:

Шкільне відео

Пошук на сайті