Пт
03.05.2024
13:56
Вітаю Вас Гість
RSS
 


Головна Реєстрація Вхід
»
МЕНЮ веб-порталу

Інтерактивне ШМО

КОРИСНО







Нарадчий куточок
Чи потрібні ШМО вчителів?

Всього відповідей: 127

І ми під рукою

Код нашої кнопочки

Впевнені, один в полі не воїн. Пишіть нам і обмінюємось банерами. Раді співпраці!


Календар
«  Лютий 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
29

Головна » 2016 » Лютий » 7 » Новорічні майстер-класи для краєзнавців
19:18
Новорічні майстер-класи для краєзнавців
Разом весело крокувати і по просторах, і ... на новорічні заходи! Яке це щастя, коли в одному місці збираються однодумці. Коли і діти, і вчитель, і батьки не просто гризуть разом граніт науки, а живуть, дихають, реалізують спільні ідеї, проекти, беруть участь в іграх, презентаціях, конкурсах..., разом співають і танцюють. Дитяча дружба в цьому випадку зберігається на довгі роки.

24.12.2015 Новий рік зустрічали краєзнавці всього міста Кривого Рогу. Розважальна гра «Новорічний експрес» для юних краєзнавців запросила всіх, хто не боїться далеких доріг, хто чекає з нетерпінням зустрічі з новими враженнями, країнами, народами. Під час гри діти змогли дізнатися про країни світу, природу, про те, що їх оточує, їм довелося самим стати героями казкових європейських країн, немов зійти зі сторінок книг, танцювати ... і співати ... 

Всіх присутніх на святі своїм виступом, активністю вражала команда і нашої школи: Бойко Настюша, Єрмакова Катюша, Горчакова Карина, Омелянчук Машуля, Михальченко Анюта - представляли наш Жовтневий район на міському зльоті краєзнавців, вибороли перемогу в номіації: «Найбільш креативна команда» і отримала призи.

Всі учасники гри привітали один одного з успішним закінченням подорожі бурхливими оплесками і сказали всім до побачення, до нових зустрічей на нових краєзнавчих стежках.

 Нехай ці свята – мрій і сподівань – принесуть Вам і Вашим родинам добро, мир і достаток. Бажаємо, щоб у новому році Ви зробили все те, про що так давно мріяли. Віримо, що у новому році Ви відчуєте турботу з боку колег, тепло друзів та близьких. Щастя Вам, міцного здоров’я, здійснення найзаповітніших бажань. З Новим Роком!
Категорія: Яскраві події та наші досягнення | Переглядів: 617 | Додав: Iren | Теги: краєзнавців, Новорічні, майстер-класи
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ДИСТАНЦІЙНА ШКОЛА

Афоризм дня

Всім, доброго дня

Онлайн всього: 1
Наших гостей: 1
Користувачів: 0

Зареєструватись
E-mail:
Пароль:

Шкільне відео

Пошук на сайті